Schadeherstel

Indien u schade heeft gereden, kunt u bij ons terecht voor een kostenindicatie. Zodra u de opdracht hebt gegeven tot repareren, wordt een schaderapport opgesteld. Wij stemmen de kosten van de autoschade af met de betalende partij. Dat kan u, de eigenaar van de auto zijn, maar ook een lease- of verzekeringsmaatschappij. Eventueel kunnen wij een schade-expert inschakelen voor een onafhankelijke taxatie. Zodra wij toestemming hebben van alle betrokken partijen kan een afspraak worden gemaakt voor de daadwerkelijke reparatie van uw auto.

Het herstel van de autoschade begint met het demonteren van beschadigde onderdelen en het bestellen van eventuele nieuwe onderdelen. Naast het vervangen van onderdelen verzorgen wij het eventuele plaatwerken of uitdeuken van plaatdelen. Bij beschadigingen aan het chassis of de wielophanging kunnen wij onderdelen vervangen. De maatvoering wordt door middel van richtbanken en uitlijnapparatuur afgesteld op de door de fabrikant opgegeven waarden.

Vervolgens worden nieuwe en/of nog bruikbare onderdelen opnieuw gespoten. Er wordt met watergedragen lakken gespoten, om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Na het spuiten wordt de auto afgemonteerd, nieuwe en gerepareerde delen worden van een anti-corrosie laag voorzien en indien nodig worden de wielen uitgelijnd. Tot slot wordt een laatste technische controle uitgevoerd en uw auto gewassen.