Links

FOCWA
FOCWA, de Nederlandse vereniging van ondernemers in het carrosseriebedrijf, is een ondernemersorganisatie met ruim 2150 aangesloten ondernemers. Deze bedrijven houden zich voornamelijk bezig met het schadeherstel van auto's, bedrijfsvoertuigen, caravans, campers en motorfietsen en het bouwen van aanhangwagens en carrosserie�n.

Schadegarant
De Stichting Schadegarant heeft als doelstelling de effici�ntie en de kwaliteit van het totale schadeherstelproces te vergroten bij zowel de consument, de aangesloten dealer- en schadeherstelbedrijven als de Stichting Schadegarant en haar deelnemers. De aangesloten verzekeringen zijn te vinden op de site van Schadegarant via deze link.

A.A.S.
We zijn verbonden met: A.A.S. dit is een landelijke schadeherstelketen, bestaande uit zelfstandige ondernemers die nog echt trots zijn op hun vak! Ondernemers die de klant echt centraal stellen en voor elke schade een oplossing kunnen bieden. Kwaliteit door vakmanschap is een typisch kenmerk voor onze keten. Daarvoor is een kwaliteitsprogramma ingevoerd met o.a. individuele opleidingstrajecten op maat. Tevreden.nl: Onze klanttevredenheid wordt gemeten door onze keten A.A.S., via de site van tevreden.nl: https://aas-schadeherstel.tevreden.nl

Topherstel
Topherstel is een samenwerkingsverband tussen een aantal Nederlandse verzekeringsmaatschappijen met als doel de servicegraad bij schade-afhandeling voor verzekerden te verhogen en een beperking van de schadelast te bereiken.

Univ�
Ook met Unive hebben wij een overeenkomst, zodat we alles voor u regelen en direct kunnen repareren.

Duurzaam repareren
We werken zo milieubewust mogelijk en zijn gecertificeerd door de stichting Duurzaam repareren.