P.C. Schilder autoschade is in 1945 opgericht door Piet Schilder en Dick Koorn in Aartswoud. De zaak werd in 1947 ingeschreven in de Kamer van Koophandel: de officiële start van het bedrijf. In 1962 volgde de opening van het huidige pand aan de Westerboekelweg. Langzamerhand werd het bedrijf steeds meer gemoderniseerd. 1 Januari 1991 werd P.C. Schilder Autoschade overgenomen door de zoon van Piet: Will Schilder. Sinds 1 januari 2018 deed Will na 27 jaar een stapje terug en is het bedrijf overgenomen door Peter Koelewijn van Koelewijn Autoschade te Winkel.

Ons team van specialisten gaat elke vraag, opdracht of uitdaging van u aan. Wij staan gereed om samen met u te zoeken naar een oplossing voor elk probleem.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Schadeherstel aan uw (bedrijfs-) auto’s, caravans en campers
  • Herstellen en vervangen van autoruiten
  • Schadeafwikkeling met uw verzekering

U bent natuurlijk altijd van harte welkom voor een (vrijblijvende) prijsindicatie en vervangend vervoer is (indien niet verzekerd) altijd gratis!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij mogen ons een FOCWA Eurogarantbedrijf noemen en zijn in het bezit van het Eurogarant-certificaat dit houdt in dat er volgens precies omschreven procedures en werkprocessen wordt gewerkt. U heeft 4 jaar garantie op de herstelde schade. Een mooie toevoeging en om rekening te houden met de effecten van onze bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij is het certificaat ‘Duurzaam Repareren’ wat wij in ons bezit hebben.

Onze privacy policy

Conform de nieuwe wetgeving voor de AVG staat onze pricacy policy hier